Μετάβαση στο περιεχόμενο

FAQs

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

O εκτιμώμενος χρόνος αποστολής κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος στην περιγραφή του. Εφόσον, δεν υπάρχει αναφορά στην περιγραφή του προϊόντος, τότε το εκτιμώμενο διάστημα αποστολής είναι 5 ημέρες.  

Πως είμαι σίγουρη, εάν χρησιμοποιήσω την κάρτα μου, ότι θα λάβω την παραγγελία μου;

Η PRET-A-BEAUTE.GR δημιουργήθηκε το 2008 και είναι ένα από τα πρώτα online καταστήματα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα. Εγγυόμαστε για την παράδοση των προϊόντων που παραγγέλνετε.

Υπάρχουν έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής;

Η υπηρεσία της Αντικαταβολής χρεώνεται με το ποσό των 4,50 Ευρώ (€4,50). Για παραγγελίες μικρότερες των 30 Ευρώ η χρέωση Αποστολής είναι 4,50 Ευρώ. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 30 Ευρώ δεν υπάρχει χρέωση Αποστολής. 

Κατέθεσα το ποσό της παραγγελίας μου στην τράπεζα, πρέπει να σας στείλω email με το αποδεικτικό της κατάθεσης μου;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Στην κατάθεσή σας παρακαλούμε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας ή το όνομα με το οποίο έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας. Εάν επιθυμείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας, μπορείτε να το αποστείλετε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση orders@pret-a-beaute.com 

Έχω κάνει την κατάθεση, μπορείτε να με ενημερώσετε για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Μόλις αποστείλουμε την παραγγελία σας θα λάβετε αυτόματα email από εμάς με την λεπτομερή εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Μπορώ να δώσω τηλεφωνική παραγγελία;

Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες. Μπορείτε να μας στείλετε email στο customerservice@pret-a-beaute.com με τον αριθμό τηλεφώνου σας και θα σας καλέσουμε για να δώσετε την παραγγελία σας.

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από τον χώρο σας?

Η Pret-A-Beaute δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα ή χώρο παραλαβής. Μπορείτε να ζητήσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα ELTA Courier.

Πως να πάρω σωστά τις μετρήσεις μου?

 

Παρακαλούμε αφήνετε 2-3cm περιθώριο επιπλέον στις αναγραφόμενες μετρήσεις στους Πίνακες Μεγεθών των προϊόντων. 

Για να πάρετε σωστά τις μετρήσεις του σώματός σας, να χρησιμοποιείτε πάντα μια μεζούρα. Για πιο σωστά αποτελέσματα, ζητήστε από κάποιον άλλο να σας μετρήσει. Επίσης, φροντίστε η μεζούρα να κρατιέται κανονικά και σταθερά (όχι σφιχτά) στο σώμα σας και να είναι πάντα παράλληλη με το πάτωμα για μετρήσεις περιφέρειας.


Θυμηθείτε να φοράτε τα εσώρουχα που φοράτε συνήθως, ιδιαίτερα για τις μετρήσεις στο μπούστο.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μετρήσετε ένα ρούχο που σας ταιριάζει σωστά και να συγκρίνετε αυτές τις μετρήσεις με αυτές που θέλετε να αγοράσετε.

Μέτρηση πλάτος ώμων:

Μετρήστε την πλάτη από τη γωνία του ενός ώμου μέχρι τη γωνία του άλλου ώμου. Για αυτή τη μέτρηση, προτείνουμε να μετρήσετε ένα σακάκι που έχετε ήδη και να ταιριάζει σωστά. Τοποθετώντας το σακάκι σε επίπεδη επιφάνεια, μετρήστε από ραφή ώμου σε ραφή ώμου.

Μέτρηση μπούστου:

Μετρήστε γύρω από το πληρέστερο μέρος του μπούστου. Αυτή η μέτρηση λαμβάνεται πάνω από τη ζώνη του σουτιέν σας και μπορεί να μην είναι ίδια με το μέγεθος του σουτιέν σας.

Μέτρηση μέσης:

Μετρήστε το μικρότερο μέρος της μέσης. Η φυσική μέση βρίσκεται κάτω από το θώρακα και συνήθως πάνω από τον αφαλό. 

Μέτρηση περιφέρειας:

Η μέτρηση της περιφέρειας λαμβάνεται στο πιο φαρδύ μέρος των γοφών. Μην κάνετε αυτή τη μέτρηση γύρω από τη ζώνη των ρούχων σας ή στο σημείο που πέφτουν τα χέρια σας όταν «βάζετε τα χέρια σας στους γοφούς σας».

Μέτρηση μανίκια:

Με το ένα χέρι κάτω σε ελαφριά γωνία, ξεκινήστε από τη γωνία του ώμου και μετρήστε μέχρι εκεί που θέλετε να τελειώνει το μανίκι σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πουκάμισο που σας ταιριάζει ήδη. Απλώς τοποθετήστε το σε επίπεδη επιφάνεια και μετρήστε από τη γωνιακή ραφή του ώμου μέχρι το τέλος του μανικιού.