Μετάβαση στο περιεχόμενο

MONCYE - Knitwear

Τροποποιήστε τα πλεκτά του οίκου Moncye με τη βοήθεια ενός σίδερου ατμού.

 

Χάρη στη σύνθεση των ινών των πλεκτών του οίκου Moncye, μπορείτε εύκολα να τα επιμηκύνετε ή να τα φαρδύνετε για να πετύχετε πιο άνετη εφαρμογή.

Ξεκινήστε υγραίνοντας ελαφρά ένα καθαρό πανί.

Στην περίπτωση των παντελονιών, που θέλετε να μακρύνετε, τοποθετήστε το πάνω από το ένα πόδι του παντελονιού (δεξί ή αριστερό). Ρυθμίστε το σίδερό σας σε μέτρια θερμοκρασία, στη λειτουργία ατμού.

Πιέστε το σίδερο πάνω στο υγρό πανί, μετακινώντας το προς τα κάτω, κατά μήκος του ποδιού. Ο συνδυασμός ατμού και θερμότητας θα βοηθήσει στη χαλάρωση των ινών και θα τις κάνει πιο εύκαμπτες.

Καθώς σιδερώνετε, πιέστε το σίδερο προς την κατεύθυνση του κάτω μέρος του ρούχου, τραβώντας απαλά το ύφασμα προς τα κάτω για να το τεντώσετε και να αυξήσετε το μήκος.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία, μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό μήκος. Μόλις φτάσετε στο επιθυμητό μήκος, επαναλάβετε και στο άλλο πόδι.

Αφήστε το παντελόνι να κρυώσει και να στεγνώσει εντελώς πριν το φορέσετε.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε και να φαρδύνετε τα παντελόνια ή τοπ των πλεκτών του οίκου Moncye, πιέζοντας αυτή τη φορά όχι κατά μήκος αλλά κατά πλάτος.

Με αυτή την απλή τεχνική σιδερώματος, μπορείτε να δώσετε στα πλεκτά σας το τέλειο μήκος/φάρδος για μια κομψή και άνετη εμφάνιση.