Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πολιτική επιστροφών


Οι αλλαγές/επιστροφές ΔΕΝ διενεργούνται τηλεφωνικά, αλλά αποκλειστικά μέσω email. Παρακαλούμε αποστείλατε email στο customerservice@pret-a-beaute.com, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες:

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει:

 1. Να ζητήσετε έναν Αριθμό Εξουσιοδότησης Επιστροφών (RAN) εντός 5 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω email στο customerservice@pret-a-beaute.com. Σε περίπτωση που η αποστολή σας παραμείνει στα ELTA Courier για διάστημα άνω των 5 ημερών (λόγω δικής σας υπαιτιότητας) το διάστημα παραμονής της παραγγελίας στα ELTA Courier προσμετράται στο άνω διάστημα των 5 ημερών. Οι αλλαγές/επιστροφές ΔΕΝ διενεργούνται τηλεφωνικά. Οι παραγγελίες που επιστρέφονται θα πρέπει να έχουν ένα αριθμό RAN. Τα προϊόντα που δεν συνοδεύονται από αριθμό RAN θα επιστρέφονται στον αποστολέα.
 2. Να συνεννοηθείτε με μια μεταφορική εταιρεία η οποία θα παραλάβει το πακέτο. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα αποστέλλοντας το πακέτο μέσω της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η PRET-A-BEAUTE.GR (ELTA Courier) ή μέσω άλλης μεταφορικής εταιρείας. Προτιμούμε να μας επιστρέφετε τα εμπορεύματα μέσω των ELTA Courier ώστε να προστατεύονται και να είναι ασφαλισμένα κατά τη μεταφορά τους. Εντούτοις, μπορείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Η PRET-A-BEAUTE.GR δεν εγγυάται την ασφάλεια ή την ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών εκτός των ELTA Courier και δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τυχόν απώλεια αποστολών.
 3. Εφόσον πληρείτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής θα σας χορηγηθεί αριθμός RAN, οπότε και μπορείτε να καλείτε το τοπικό σας ELTA Courier και να ζητήσετε να στείλετε την επιστροφή σας με χρέωση "ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ" χωρίς καμία δική σας χρηματική επιβάρυνση για την αποστολή.
 4. Το κόστος διαχείρισης της κάθε Επιστροφής ανέρχεται στο πάγιο ποσό των 9 Ευρώ ανά επιστρεφόμενο προϊόν, το οποίο και θα αφαιρείται από το συνολικό ποσό επιστροφής Για την Κύπρο το ελάχιστο ποσό είναι 15 Ευρώ ανά επιστρεφόμενο προϊόν. 
 5. Μόλις η επιστροφή σας διεκπεραιωθεί θα ενημερωθείτε μέσω email. Η διαδικασία επιστροφών μπορεί να διαρκέσει έως και 30 εργάσιμες ημέρες.

Όροι και Συνθήκες Επιστροφής

Για να θεωρηθεί ότι έχετε ασκήσει ορθά το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων θα πρέπει να πληρείτε απόλυτα τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 1. Να ζητήσετε έναν Αριθμό Εξουσιοδότησης Επιστροφών (RAN) εντός 5 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας (σε περίπτωση που η αποστολή σας παραμείνει στα ELTA Courier για διάστημα άνω των 5 ημερών, λόγω δικής σας υπαιτιότητας, το διάστημα παραμονής της αποστολής στα ELTA Courier προσμετράται στο άνω διάστημα των 5 ημερών, επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο email customerservice@pret-a-beaute.com.
 2. Η παραγγελία θα πρέπει να επιστραφεί στην PRET-A-BEAUTE.GR εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Επιστροφές που παραδίδονται στο Τμήμα Επιστροφών πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερών δεν θα γίνονται δεκτά από την PRET-A-BEAUTE.GR και θα επιστρέφονται πίσω σε εσάς.
 3. Τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την PRET-A-BEAUTE.GR συνοδεύονται από ένα καρτελάκι αναγνώρισης προσαρτημένο με ασφάλεια μιας χρήσης. Σας υπενθυμίζουμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να αφαιρέσετε το καρτελάκι αναγνώρισης ή το πλαστικό, καθώς δεν δεχόμαστε επιστροφές εάν δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν.
 4. Μη επιστρεφόμενα προϊόντα: Για λόγους υγιεινής, τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση. Τα σκουλαρίκια και κοσμήματα με κρύσταλλα δεν επιστρέφονται. Tα κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες δεν επιστρέφονται, ώστε να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των πολύτιμων λίθων. Τα καπέλα δεν επιστρέφονται. Τέλος, τα γυαλιά ηλίου δεν επιστρέφονται καθώς δεν μπορεί να διαπιστωθεί πιθανόν ζημιά στους φακούς. Προϊόντα της σχεδιάστριας Alexandra Tsoukala δεν επιστρέφονται λόγω ευαισθησίας στον τρόπο κατασκευής τους. Τα φουλάρια, κασκόλ και οι εσάρπες δεν επιστρέφονται. 
 5. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται πλήρη και αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική συσκευασία τους. Όπου παρέχονται, ζώνες και τυχόν συσκευασίες του σχεδιαστή, όπως κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες, δερμάτινες ετικέτες, κουτιά σχεδιαστών και κουτιά της PRET-A-BEAUTE θα πρέπει, επίσης, να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή σας δεν θα γίνεται δεκτή.
 6. Μην χρησιμοποιήσετε τα κουτιά (μαύρα ή καφέ) της PRET-A-BEAUTE ως εξωτερικό κουτί συσκευασίας για την επιστροφή σας. Τα κουτιά (μαύρα ή καφέ) αποτελούν μέρος των προϊόντων και αν καταστραφούν οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Επιστρέψτε την παραγγελία σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο συσκευασίας όπως την παραλάβατε.
 7. Η επιστροφή σας θα πρέπει να συνοδεύεται από την Απόδειξη Λιανικής. Επιστροφές που δεν συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής δεν θα γίνονται δεκτές. 
 8. Εάν επιστρέφετε περισσότερα από ένα είδη από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να τα στείλετε εφάπαξ: η PRET-A-BEAUTE.GR δεν δέχεται πολλαπλές επιστροφές από την ίδια παραγγελία, με τα προϊόντα να αποστέλλονται σε διαφορετικούς χρόνους ή σε διαφορετικές αποστολές.
 9. Επιστροφές εκπτωτικών προϊόντων ή προϊόντων που κατά την αγορά τους έχει χρησιμοποιηθεί εκπτωτικό κουπόνι δεν υπόκεινται σε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων παρά μόνο σε έκδοση κουπονιού και πίστωση χρημάτων με σκοπό την αγορά άλλων προϊόντων.
 10. Τα εκπτωτικά προϊόντα που ανήκουν σε Final Sale και τα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Made to Order δεν επιστρέφονται. 
 11. Παραγγελίες που περιέχουν τρέχουσα προσφορά δώρου δεν υπόκεινται σε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων παρά μόνο έκδοση κουπονιού και πίστωση χρημάτων με σκοπό την αγορά άλλων προϊόντων.
 12. Προϊόντα που έχουν αποσταλεί ως προϊόν αλλαγής/προηγούμενης επιστροφής δεν θα γίνονται δεκτά για επιπλέον επιστροφή.
 13. Προϊόντα που έχουν αγοραστεί με άτοκες δόσεις δεν μπορούν να γίνουν δεκτά για επιστροφή χρημάτων παρά μόνο για πίστωση πόντων με σκοπό την αγορά άλλων προϊόντων μας.
 14. Προϊόντα που έχουν κρατηθεί για λογαριασμό του πελάτη από την PRET-A-BEAUTE.GR για διάστημα μεγαλύτερο των 20 ημερών δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή. 

Εάν πληροίτε όλες τις παραπάνω απαιτήσεις, η PRET-A-BEAUTE.GR θα σας επιστρέψει ολόκληρο το χρηματικό ποσό της αξίας των αγορασθέντων προϊόντων που επιστρέψατε, εκτός από τα έξοδα αποστολής (στην περίπτωση που δεν έχει κρατηθεί κανένα προϊόν από την παραγγελία).

H PRET-A-BEAUTE.GR διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αίτηση επιστροφής, σε περίπτωση που γίνεται κατάχρηση/εκμετάλλευση του δικαιώματος επιστροφής καθώς και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη μελλοντική εξυπηρέτηση παραγγελιών. 

Σε περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν γίνουν δεκτά, θα ειδοποιηθείτε επί τούτου από την PRET-A-BEAUTE.GR. Στην περίπτωση αυτή, θα σας παραδοθούν τα προϊόντα από την PRET-A-BEAUTE.GR με δικά σας έξοδα. Αν αρνηθείτε την παραπάνω παράδοση και η αποστολή επιστραφεί στην PRET-A-BEAUTE.GR, η PRET-A-BEAUTE.GR διατηρεί το δικαίωμα να μην κρατήσει τα προϊόντα.

Επιστροφές Δώρων

Αν λάβατε μία παραγγελία σαν δώρο, μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή με άλλα προϊόντα. Θα λάβετε πιστωτικό κουπόνι με το αντίστοιχο ποσό επιστροφής που θα ισχύει για ένα έτος. Τα εταιρικά δώρα μπορούν να επιστραφούν μόνο από τον αρχικό αγοραστή εντός επτά εργάσιμων ημερών από την αρχική παραλαβή.

Επιστροφές Δώρων YOUR GIFT

Εάν λάβετε προϊόν δώρο από την PRET-A-BEAUTE ως δώρο YOUR GIFΤ, σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σας οφείλετε να επιστρέψετε και το δώρο που λάβατε. Μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα που κρατήσετε ανέρχονται στο ποσό των Ευρώ 150, μπορείτε να κρατήσετε το δώρο σας. Στην περίπτωση που το δώρο κρατηθεί από εσάς και δεν επιστραφεί, τότε θα τιμολογηθεί στην αρχική του τιμή και το ποσό θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο προς εσάς ποσό. Παραγγελίες που περιλαμβάνουν προσφορές και δώρα YOUR GIFT δεν υπόκεινται σε πολιτική επιστροφής χρημάτων, παρά μόνο αλλαγής. 

Καθυστερημένες Επιστροφές

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Προϊόντα που επιστρέφονται μετά το χρονικό περιθώριο των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας, δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται πίσω σε εσάς.

Ασφάλεια και Πλαστικό Προσάρτησης μιας χρήσης

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την PRET-A-BEAUTE.GR περιλαμβάνουν ένα καρτελάκι αναγνώρισης, το οποίο προσαρτάται με ασφάλεια ή πλαστικό μιας χρήσης. Παρακαλούμε δοκιμάστε τα προϊόντα χωρίς να αφαιρέσετε το καρτελάκι και την ασφάλεια ή το πλαστικό. Προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς το καρτελάκι και την ασφάλεια ή το πλαστικό αλλοιωμένο, δεν γίνονται δεκτά.

Μη επιστρεφόμενα προϊόντα

Κοσμήματα

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τον χειρισμό των κοσμημάτων και να τα δοκιμάζετε χωρίς να αφαιρείτε το καρτελάκι αναγνώρισης που είναι προσαρτημένο σε αυτά με την ασφάλεια μιας χρήσης. Όλα τα κοσμήματα θα πρέπει να επιστρέφονται στο αρχικό, άθικτο κουτί τους και στην προστατευτική θήκη τους (αν υπάρχει), καθώς θεωρείται μέρος του προϊόντος. Κοσμήματα που επιστρέφονται χωρίς τα κουτιά τους ή σε κουτιά που έχουν υποστεί ζημία ενδέχεται να μη γίνουν δεκτά και να επιστραφούν στον πελάτη. Για λόγους υγιεινής, τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση. Tα κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες δεν επιστρέφονται, ώστε να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των πολύτιμων λίθων. Προϊόντα της σχεδιάστριας Alexandra Tsoukala δεν επιστρέφονται λόγω ευαισθησίας στον τρόπο κατασκευής τους.

Μαγιό, Εσώρουχα και Καλσόν/Κολάν

Για λόγους υγιεινής, τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση. Τα ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Εάν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή εάν τα είδη έχουν λερωθεί, ενδέχεται να μη γίνουν δεκτά για επιστροφή και να επιστραφούν στον πελάτη. Τα καλσόν και όσα προϊόντα αποστέλλονται με ασφάλεια Πλαστικού Προσάρτησης μιας χρήσης, δεν θα γίνονται δεκτά για επιστροφή, εφόσον η συσκευασία τους έχει ανοιχτεί και το Πλαστικό Προσάρτησης έχει αλλοιωθεί. Αλλαγές θα γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα καλσόν επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία, η οποία δεν έχει ανοιχτεί ή παραβιαστεί. Τα Κολάν ανήκουν στην κατηγορία εσωρούχων και δεν επιστρέφονται.

Καπέλα, Γυαλιά Ηλίου, Φουλάρια και Κασκόλ/Εσάρπες

Τα καπέλα δεν επιστρέφονται. Τα γυαλιά ηλίου δεν επιστρέφονται καθώς δεν μπορεί να διαπιστωθεί πιθανόν ζημιά στους φακούς. Τα φουλάρια, κασκόλ και οι εσάρπες δεν επιστρέφονται.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα παράπονα θα αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά αν πριν την παραλαβή τους έχουν υποστεί φθορά/ζημιά. Προϊόντα που υφίστανται ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Η PRET-A-BEAUTE.GR διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 120 ημέρες.

Ένα προϊόν θα αντιμετωπίζεται ως ελαττωματικό μόνον εφόσον φέρει άθικτη την ασφάλεια της PRET-A-BEAUTE.GR και όλα τα αναγνωριστικά ταμπελάκια, όπως αυτά αποστέλλονται αρχικά από τον οίκο. Σε περίπτωση που οι ασφάλειες του προϊόντος είναι σπασμένες ή αλλοιωμένες αυτό δεν θα γίνεται αποδεκτό ως ελαττωματικό. Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί/φορεθεί έστω και για ελάχιστο χρονικό διάστημα δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ελαττωματικά καθώς δεν μπορεί να εξακριβωθεί η χρήση τους από τον Πελάτη. Σε περίπτωση επιβεβαίωσης ελαττωματικού προϊόντος, η PRET-A-BEAUTE.GR θα αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν μόνο με το ίδιο προϊόν και στο ίδιο μέγεθος, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. 

Αλλαγές

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος προϊόντος ή να αντικαταστήσετε με άλλο προϊόν. Το κόστος διαχείρισης της κάθε Επιστροφής ανέρχεται στο πάγιο ποσό των Ευρώ 9 ανά επιστρεφόμενο προϊόν, το οποίο και θα αφαιρείται από το συνολικό ποσό επιστροφής. Για την Κύπρο το ελάχιστο ποσό είναι Ευρώ 15.

Αλλάζουμε τα προϊόντα εφόσον μας επιστρέφονται αφόρετα και σε τέλεια κατάσταση, με άθικτη την αρχική συσκευασία τους εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος από την αρχική ημερομηνία αποστολής.

Για να αλλάξετε ένα προϊόν, απλώς διευκρινίστε το νέο μέγεθος που θέλετε όταν ζητάτε τον RAN και ακολουθήστε τις προαναφερθείσες οδηγίες για τις επιστροφές. 

Δεν γίνονται επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες (δηλ. προϊόντα που παραγγέλλονται ειδικά από μια πελάτισσα και συνήθως δεν βρίσκονται διαθέσιμα).

Προϊόντα που έχουν αποσταλεί ως προϊόν αλλαγής/προηγούμενης επιστροφής δεν θα γίνονται δεκτά για επιπλέον επιστροφή.

Προϊόντα που έχουν κρατηθεί για λογαριασμό του πελάτη από την PRET-A-BEAUTE.GR για διάστημα μεγαλύτερο των 20 ημερών δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή. 

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα μεγάλης αξίας επιστρέφονται με συστημένο ταχυδρομείο και ότι είναι ασφαλισμένα. Δεν φέρουμε ευθύνη για απώλεια κατά τη μεταφορά επιστρεφόμενων προϊόντων.

Επιστροφή χρημάτων

Μόλις η PRET-A-BEAUTE παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα και ελέγξει ότι αυτά πληρούν όλες τις απαιτήσεις για επιστροφή, θα λάβετε ένα email που θα σας ενημερώνει ότι τα προϊόντα έγιναν δεκτά. Η αξία των προϊόντων θα πιστωθεί στην πιστωτική κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμού του αγοραστή ή στο λογαριασμό σας στην PRET-A-BEAUTE. Από την αξία των προϊόντων θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής εφόσον δεν κρατήθηκε κανένα προϊόν από την αρχική παραγγελία.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, PayPal, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό), η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ξεκινάει αμέσως μετά την παραλαβή από την PRET-A-BEAUTE του επιστρεφόμενου προϊόντος και την έγκριση επιστροφής αυτού από το Τμήμα Επιστροφών. 

Το χρονικό διάστημα επιστροφής του ποσού που καταβάλατε εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα. Ο χρόνος επιστροφής χρημάτων εξαρτάται από την πολιτική της τράπεζας που εξέδωσε την κάρτα σας. 
 • PayPal. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό που διατηρείτε στην PayPal και θα φανούν αμέσως. Η πραγματική αποζημίωση στην πιστωτική κάρτα που έχετε συνδέσει με τον λογαριασμό σας στο PayPal εξαρτάται από την εταιρεία που εξέδωσε την κάρτα.
 • Αντικαταβολή / Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό. Το ποσό που πληρώσατε για τα προϊόντα που επιστρέψατε θα επιστραφεί στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας αποστείλετε. Ο χρόνος που απαιτείται για την επιστροφή χρημάτων εξαρτάται από την εκάστοτε τράπεζα. Συνήθως τα χρήματα επιστρέφονται εντός διαστήματος δεκαπέντε (15) ημερών. Παρακαλούμε έχετε υπ’ όψιν σας ότι είναι απαραίτητο να έχετε τραπεζικό λογαριασμό για να λάβετε επιστροφή χρημάτων για παραγγελίες που πληρώσατε με Αντικαταβολή.
 • Αν η παραγγελία σας έχει σταλεί σε προορισμό εντός της ΕΕ, θα σας επιστραφούν όλοι οι φόροι που ισχύουν επί των πωλήσεων. Για προορισμούς εκτός της ΕΕ, οι δασμοί και οι φόροι επί των πωλήσεων δεν επιστρέφονται από την PRET-A-BEAUTE.GR. Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε απευθείας με την υπηρεσία τελωνείων της περιοχής σας και εφόσον τους προσκομίσετε όλα τα αποδεικτικά επιστροφής λογικά θα σας επιστραφούν οι φόροι.

Οι προσφορές προϊόντων, BLACK FRIDAY, και άλλες, δεν γίνονται δεκτές για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. 

Τα έξοδα συλλογής της αντικαταβολής και τυχόν έξοδα κατάθεσης ή μεταφοράς χρημάτων στο λογαριασμό μας θα χρεωθούν στον πελάτη και θα κρατηθούν από το ποσό προς πίστωση.

Στην περίπτωση αγοράς προϊόντων με την μέθοδο πληρωμής «Πληρωμή με Άτοκες Δόσεις Χωρίς Πιστωτική Κάρτα» δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. 

Η PRET-A-BEAUTE ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PRET-A-BEAUTE.
EΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.