Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρθρο: Πλισέ Μάξι Φούστα

Πλισέ Μάξι Φούστα

Πλισέ Μάξι Φούστα

Πλισέ Μάξι Φούστα 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πετύχετε την τέλεια εμφάνιση.

Η πλισέ μάξι φούστα αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αφού τονίζει τη θηλυκότητά μας, κρύβει τις ατέλειες και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Διαβάστε πώς να την συνδυάσετε, ποιες χρωματικές αποχρώσεις να επιλέξετε και ποιες ώρες της ημέρας να την προτιμήσετε.

Πλισέ Μάξι Φούστα – Με τι να την συνδυάσετε

  1. Πουλόβερ

Μια πλισέ μάξι φούστα συνδυάζετε εύκολα με ένα στενό ή oversized πουλόβερ. Φορέστε το στενό πουλόβερ μέσα από την μάξι πλισέ φούστα, αναδεικνύοντας έτσι το μήκος των ποδιών σας και προσθέστε στο σύνολο ένα μακρύ φουλάρι για μια ακόμη πιο αεράτη εμφάνιση και μπότες. Στην περίπτωση που επιλέξετε ένα oversized πουλόβερ, φορέστε το πάνω από την πλισέ μάξι φούστα για πιο μοντέρνο στιλ, συνδυάζοντας φλατ παπούτσια ή μπότες. Γενικά, επιλέξτε χρώματα που είτε ταιριάζουν μεταξύ τους, είτε δημιουργούν έντονες χρωματικές αντιθέσεις.

  1. Με Πουκάμισο 25

Συνδυάστε την πλισέ μάξι φούστα με ένα εφαρμοστό εμπριμέ πουκάμισο, ώστε να τονίσετε την μέση σας και να κάνετε τη σιλουέτα σας πιο θηλυκή. Εάν έχετε επιλέξει πολύχρωμη, εμπριμέ μάξι πλισέ φούστα, συνδυάστε την με μονόχρωμο, ανδρόγυνου στιλ πουκάμισο. Με τον τρόπο αυτό τα βλέμματα θα επικεντρωθούν στην φούστα και όχι στο τοπ.

  1. Με παλτό ή jacket

Εάν επιλέξετε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με το αγαπημένο σας παλτό χρειάζεται προσοχή. Το παλτό θα πρέπει να φτάνει πάντα στο ίδιο μάκρος με τη φούστα. Έτσι θα εξασφαλίσετε ένα πιο κυριλέ και ομοιόμορφο look. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες.

Για μια πιο ανέμελη εμφάνιση ή για να τονίσετε την πιο ροκ και αθλητική σας πλευρά συνδυάστε την πλισέ μάξι φούστα με δερμάτινο jacket και αθλητικά παπούτσια ή φλατ μποτάκια.

  1. Με σακάκι

Η πλισέ μάξι φούστα συνδυασμένη με ένα σακάκι οδηγεί σε ένα ιδανικό, αεράτο, επαγγελματικό σύνολο. Είτε επιλέξετε μονόχρωμο blazer, είτε εμπριμέ το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά κομψό και στιλάτο, ιδανικό για πολλές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  1. Με ψηλοτάκουνες γόβες, μπότες ή μποτάκια

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια σε συνδυασμό με μια maxi πλισέ φούστα θα σας δώσουν το τέλειο σύνολο, και την πιο sexy εμφάνιση που είχατε ποτέ. Μην διστάσετε να επιλέξετε τις γόβες ακόμη και για τις πρωινές σας εμφανίσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

 

Μάξι Πλισέ Φούστα και Χρώματα

Μπορεί να φαντάζεστε τη μάξι πλισέ φούστα σαν ένα παιχνιδιάρικο ρούχο. Με τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τελείως το ύφος και τη διάθεση του look σας.

Μονόχρωμο Look

Μπορείτε να συνδυάσετε μια μαύρη μάξι πλισέ φούστα με ένα μαύρο τοπ ώστε να οδηγηθείτε σε ένα πιο σοφιστικέ και σοβαρό look. Ένα τέτοιο μονόχρωμο σύνολο, είτε είναι σε μαύρο ή μπορντό ή πράσινο χρώμα θα είναι ιδανικό για πολλές περιστάσεις, επαγγελματικές εμφανίσεις ή βραδινά cocktail. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει και δημιουργήστε τον τέλειο μονόχρωμο συνδυασμό. Μια μάξι πλισέ φούστα στο χρώμα του μπορντό μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με μπορντό πουλόβερ ή τοπ και μπότες δίνοντας το απόλυτο μπορντό σύνολο ή να συνδυαστεί με μαύρο τοπ και μπότες δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Προσθέστε και εντυπωσιακά αξεσουάρ και δημιουργήστε μια μοναδική εμφάνιση.

Αντίθεση Χρωμάτων

Συνδυάστε χρώματα που ταιριάζουν ιδανικά ή χρώματα που δημιουργούν μεγάλες αντιθέσεις (όπως το ροζ με το κόκκινο) και δημιουργήστε μια extreme εμφάνιση. Επιλέξτε πάντα ένα τοπ σε λίγο πιο απαλό τόνο από τη μάξι πλισέ φούστα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει την επιθυμητή εντύπωση.

Προσθέστε τη δύναμη του Εμπριμέ

Προσθέστε στο σύνολό σας ένα εμπριμέ σακάκι ή πανωφόρι και δώστε έναν τελείως διαφορετικό τόνο στην εμφάνισή σας. Επιλέξτε εμπριμέ στις ίδιες αποχρώσεις της φούστας και του τοπ για να αποφύγετε τη φλυαρία χρωμάτων.

  

Πλισέ Μάξι Φούστα – 24 Ώρες

  1. Πρωινή Εμφάνιση

Για μια πρωινή εμφάνιση στο γραφείο συνδυάστε την πλισέ μάξι φούστα με ένα πουκάμισο ή στενό πουλόβερ και ένα κλασικό σακάκι. Επιλέξτε ένα ογκώδες κολιέ για να ολοκληρώσετε το Look.

Για μια πιο καθημερινή εμφάνιση μπορείτε να την συνδυάσετε με ένα φούτερ ή oversized τοπ και άνετα sneakers!

  1. Απογευματινή Εμφάνιση

Για μια πιο απογευματινή εμφάνιση συνδυάστε την μάξι πλισέ φούστα με ένα ζευγάρι μπότες και ένα μάξι παλτό. Φορέστε την με ζιβάγκο μέσα από τη φούστα για ένα πιο preppy στιλ ή με ένα ανάλαφρο πουλόβερ, πάνω από τη φούστα και μια ζώνη στη μέση.

  1. Βραδινή Εμφάνιση

Φορέστε την μάξι πλισέ φούστα με μια εφαρμοστή μπλούζα ή κορμάκι lingerie και επιλέξτε ψηλοτάκουνες γόβες ή μπότες για να δημιουργήστε το απόλυτα θηλυκό, βραδινό look. Παίξτε με μαύρες, μεταλλιζέ και γενικά σκούρες αποχρώσεις, τονίζοντας το σύνολο με ογκώδη κοσμήματα σε τόνους χρυσού.

 

 

Read more

WOVEN WONDERS

WOVEN WONDERS

Μία πλεκτή τσάντα με όλη την ανέμελη δόξα της αποτελεί το είδος αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει ριζικά την αισθητική μιας εμφάνισης. Προτιμάτε ένα απλό τοπ και τζιν; Πετάξτε στο μείγμα την πινε...

Διαβάστε περισσότερα